Vi elaborat únicament amb els raïms de la varietat Chardonnay i Malvasia.
Després de ser recol.lecetat, en el seu moment òptim de la maduració per a mantenir l’equilibri sucre-acidesa, es va desarrapar totalment el raïm. Posteriorment es premsà suaument i es desfangà el most. Una vegada separat el most net de les parts sòlides s’inicià el procés de fermentació.
Un cop finalitzada la fermentació es mantingué en contacte el vi amb les mares fines ( mares produïdes per la clarificació estàtica del most al finalitzar la fermentació) durant per potenciar al màxim les aromes varietals.
D’aquest vi s’han embotellat un total de 13.000 ampolles, totes numerades.
Nota de tast
Vi blanc de color lleugerament daurat amb tints verdosos i d’alta densitat. Destaca la presència de llàgrimes abundants i persistents.
D’aroma molt potent, desperta records a fruites madures i exòtiques, principalment al mango.
D’entrada no agressiva y molt equilibrada. Al paladar, bona acidesa i un retorn al mango. Postgust llarg i agradable.
Gastronomia
és aconsellable prendre’l amb peix i mariscs.
Servir entre 8º i 9º.
Fitxa Tèxnica
%vol:13.
Acidesa total: 4.6 (g H2So4/l)
pH:3.2