Cava elaborat a partir de les varietats Xarel·lo i Macabeu procedents de la Finca Ca n’Estella.
De recol·lecció manual, es va desarrapar parcialment per a optimitzar el procés de premsat.
Posteriorment el most es desfanga durant 36 hores a 14°C per a separar el most net de les mares.
Seguidament s’inicià la fermentació alcohòlica, procés que fou realitzat a 17°C durant 15 dies.
Finalitzada la fermentació es van realitzar els processos de cupatge, estabilització, filtració i preparació del vi base per al tiratge.
Aquest es va realitzar entre els mesos de gener i febrer i les ampolles es dipositaren a les caves, lloc on es dugué a terme la segona fermentació i criança.
Amb una criança mínima de 12 mesos, el procés de desgorge es dugué a terme en el moment precís perquè ara pugui degustar el producte en la seva màxima qualitat.
També disponible en botella de 150 cl. (Mágnum)
NOTA DE TAST
Amb bona formació diescuma, s’hi aprecien abundants bombolles. De color groc palla amb tints verdosos.
D’aroma intens i notes d’ametlles i nous.
De primera impressió agradable, el carbònic es combina molt bé amb elsgustos àcid primer, i dolç en segon terme.
GASTRONOMIA
Bon producte per a aperitius i postres no excessivament dolços.
Servir entre 6 i 8°C.