Vi elaborat amb raïm de la varietat Cabernet Sauvignon procedents de la Finca Ca n’Estella.
Aquest vi prové, part del most sangrat (most flor) i part del prensat immediat de la pasta, desfangat.
Un cop separat el most net de les parts sòlides s’inicïa el procés de fermentació.
Transcorregut aquest temps es van realitzar els processos de clarifcació, filtració, estabilització i embotellament del producte.
FITXA TÈCNICA
%Vol: 12,5
Acidesa total: 4 (g HZSo4/l)
pH: 3.15
NOTA DE TAST
Vi rosat de color robí amb tints verdosos i densitat mitjana.
Destaca la presència de llàgrimes fines i abundants.
D’arma potent, desperta records a fruites del bosc amb predomini d’aromes de gerdó.
D’entrada agradable, al paladar es mostra potent, corpulent i equilibrat.
Postgust llarg i persistent, deixa una bona impressió.
GASTRONOMIA
És aconsellable prendre’l amb plats de pasta i cams blanques.
Servir entre 8 i 9 ºC