St Petroni
El vermut vermell St. Petroni s’elabora a partir de raïms de la varietat albariño procedents del Pazo Arretén, els vinyes estan especialment mimats pel microclima de la vall del Padrón.
Vinificació sobre lies per obtenir matisos diferenciadors tant en olors, com en sabors i textura. Maceració controlada de 29 plantes. Posterior repòs i filtrat.
Finca Ca N’Estlla
La filosofia de treball dels Rabetllat i Vidal es basa en un ferm esforç per obtenir els millors raïms, i en una constant qualitat al llarg del temps perquè, any rere any i verema rere verema, puguin garantir l’excel·lència dels seus vins.
A aquest objectiu s’apliquen tota la sensatesa i el bon judici d’aquesta família, a la qual el bon criteri, el treball i la perseverança han portat a aconseguir vins amb reconeixement internacional.
Mas comtal
La finca, propietat de la mateixa família des del 1355, la pertinença de la qual al comtat barceloní a inicis del segon mil·lenni va ser l’origen del seu actual nom MAS COMTAL. El seu estatus de propietat agrícola familiar comença a finals del segle XIV i des de mitjans del segle XVIII porta el cognom de MILÀ.
Marta Milà n’és la responsable de la gestió del celler i del conreu de les vinyes i juntament amb la resta del seu equip, elaboren Vins ecològics d’Autor.
Rosmas
La història de Rosmas es remunta a l’any 1925 quan el seu fundador, Josep Ros Capdevila, fill de Francesc Ros Caba, d’una manera molt modesta i artesanal va començar a elaborar va venir escumós, com així es deia llavors.
A la finca de Can Guineu conreava les vinyes a rabassa. Una tercera part del cultiu la va destinar a l’elaboració de vi per al seu consum personal. A l’any 1942 amb les dades que va deixar el seu pare (alumne d’Alfred Delapierre en la implantació del mètode “champanoise” en aquest país) va començar a fer les primeres ampolles de cava per al consum familiar.