Vi elaborat únicament amb raïm de la varietat Merlot procedent de la Finca Ca n’Estella, concretament de la vinya Clot dels Oms.
Aquest vi prové únicament de most sangrat (most flor), desfangat. Un cop separat el most net de les parts sòlides sïnicià el procés de fermentació.
Passat aquest temps es van realitzar els processos de clarificació, filtració, estabilització i embotellament del producte.
D’aquest vi s’han embotellat un total de 13.000 ampolles, totes numerades.
NOTA DE TAST
Vi rosat de color robí amb tons violacis i d’alta densitat molt net. Destaca la presència de llàgrimes i abundants.
D’aroma intens i afruitat, desperta records a fruites del bosc amb predomini d’aromes de gerdó.
D’entrda en boca agradable, al paladar es mostra potent, corpulent i untuós. Postgust llarg i armònic.
GASTRONOMIA
És aconsellable prendre’l amb plats de pasta i carns blanques.
Servir entre 10 i 12°C.
FITXA TÈCNICA
%vol: 13,5 f
Acidesa total: 4 (g HZSo4/l)
pH: 3.15